Buitenverblijf: zit u nu buiten of binnen?

Een genot. Dat is het buitenverblijf dat u een paar jaar geleden heeft laten maken in uw achtertuin. Menig feestje heeft er al plaatsgevonden. Uw zomeravonden hebben nog nooit zolang geduurd. Alleen de laatste tijd blijkt eens te meer dat je van het Nederlandse weer niet op aan kunt. De ene keer is het stralend. De volgende periode huilen met de pet op. En ook dán wilt u graag buiten zitten. Er zijn oplossingen voor. In uw hoofd zijn ze al voorbijgekomen. Een raamkozijn, een zeil, een doek of glazen panelen. U moet een goed plan hebben, want uw partner vindt het maar niets…

Zeil of doek… hmm…

Uw partner is bang dat zijwanden de uitstraling van jullie buitenverblijf niet ten goede komt. Dus dan valt een zeil of doek al af. Dit is sowieso bij stormy weather of harde regen geen optie. Het zeil gaat afschuwelijk klapperen, zodat je elkaar of wat er op tv is niet eens kunt verstaan. En het doek is niet eens bestand tegen regen of harde wind. Een definitieve ‘no go’ dus.

Overkapping

Glas lijkt u wel wat

Zo’n kozijn dat vindt u zelf ook eigenlijk maar niets. Dat is weer ‘te’. Dan lijkt het net alsof u uw woonkamer heeft vergroot. Het moet echt een buitenruimte zijn. Die alleen in geval van slechter weer dichtgemaakt wordt. Dus als het zonnetje schijnt, moet het ook echt voelen dat u buiten bent. En niet in een afgesloten ruimte. Dat kan uitstekend met glazen panelen. Die schuift u naar een kant, zodat u er minimaal last van heeft. En als de panelen dicht zijn, kijkt u door een geheel transparante wand van glas, zonder kozijnen of profielen. U kunt hierdoor zo’n driekwart van het jaar buiten zitten. Zeker als u een terrasverwarmer gebruikt. Ziet u zich al zitten? Nu uw partner nog overtuigen.

Wilt u nog wat meer overredingskracht gebruiken? Kom dan samen naar de showroom van Mesterom Glasconstructies op de Prinses Ireneweg 6 in Bunde. Wij demonstreren u hier wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak! 

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy