Plat Dak met Lichtstraat

Het platdak met lichtstraat onderscheid zich vooral door de horizontale belijning van het dak. Dit type dak kan geheel naar eigen wens aangepast worden. Of het nu met een klassieke daklijst en veel hout details of juist met een strakkere look uitgevoerd moet worden, alles is mogelijk. Hierdoor sluit het perfect aan op de bestaande lijnen en materialen van uw woning.

Door het inpassen van een grote lichtstraat is men verzekerd van een lichte ruimte en blijft ook in de achterliggende ruimten voldoende daglicht behouden. In de dakconstructie kunnen allerlei opties zoals verlichting, ventilatie, audio maar zelfs ook verwarming probleemloos geïntegreerd worden.

Geheel naar uw wensen wordt het tekenwerk, de bouwkundige voorzieningen en vergunningszaken door ons uitgevoerd zodat u zonder stress kunt uitzien naar uw nieuwe overkapping.
Een goed advies is hierbij van groot belang. Dat is ook de reden waarom wij er de voorkeur aan geven op afspraak te werken maar gewoon vrijblijvend binnenlopen in onze showroom mag natuurlijk ook.

afspraak klein

Gallerij Plat Dak met Lichtstraat

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy