Tuinkamers

Met een tuinkamer heeft u uw eigen glasoase waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Het glazen dak en de glazen (schuif)wanden zorgen voor max. transparantie en daarmee een onbelemmerd zicht op uw tuin, óók wanneer u in huis zit en door de tuinkamer naar buiten kijkt. Op warme dagen kunt u de wanden en evt. het dak maximaal open zetten en in de koude maanden profiteert u van de gratis zonnewarmte of maakt gebuik van een zuinige halogeenheater. Omdat de tuinkamer een ongeisoleerde constructie is waarbij veel minder bouwkundige voorzieningen aan te pas komen, is de investering een stuk lager dan bij een serre terwijl de afmetingen gelijk zijn. En door het ontbreken van de bredere profielen ook nog een stuk transparanter.

Wilt u ook het hele jaar genieten van het buitenleven, kom dan eens kijken in onze showroom of vraag vrijblijvend informatie aan via het aanvraagformulier.

afspraak klein

 

Gallerij Tuinkamers

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy